За Нас

Нашата компанија веќе долги години е во месната индустрија. Располагаме со кланица и ладнилник како и со сопствена месара, каде на нашите клиенти им нудиме голем избор на свежо и замрзнато месо (пакувано).

Располагаме со свинско, јунешко, пилешко и јагнешко свежо месо.

Прочитај Повеќе
Месара Ронибет
Месара Ронибет

Месара

Нашата месара се наоѓа во центарот на Струмица,
во склоп на супермаркетот Рамстор. Во секое време може да најдете голем избор на свежо месо и месни производи.

Прочитај Повеќе

Кланица

Кланица со ладилник АД Струмица нуди вискококвалитетни производи и услуги по највисоките европски стандарди за квалитет вклучително и НАССР стандардот.

Прочитај Повеќе
Кланица Ронибет
Ладилник Ронибет

Ладилник

Кланица со ладилник АД Струмица нуди вискококвалитетни производи и услуги по највисоките европски стандарди за квалитет вклучително и НАССР стандардот.

Прочитај Повеќе