За Ронибет

Ронибет

Нашата компанија веќе долги години е во месната индустрија. Располагаме со кланица и ладнилник како и со сопствена месара, каде на нашите клиенти им нудиме голем избор на свежо и смрзнато месо (пакувано).

Располагаме со свинско, јунешко, пилешко и јагнешко свежо месо.

За Ронибет